Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εορταστικός διαγωνισμός με δώρα PS5 games

*
Εορταστική περίοδο διανύουμε και σας προσφέρουμε δώρα PS5 games, σε ένα διαγωνισμό που διοργανώνεται σε συνεργασία με την ελληνική ομάδα του PlayStation. Συγκεκριμένα, έχουμε για εσάς 2 αντίτυπα του God of War Ragnarok (για να δοκιμάσετε και το God of War Ragnarok Valhalla DLC), 2 αντίτυπα του Horizon Forbidden West και 2 αντίτυπα του Gran Turismo 7.

Για να τα κερδίσετε δεν έχετε παρά να γίνετε μέλη στο group μας στο Facebook (εδώ) και να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα βρείτε σε αυτήν την ανάρτηση μέχρι τις αρχές του νέου έτους.


Οι νικητές θα ανακοινωθούν μέσα στο ίδιο το group με σχόλιο και θα πάρουν το παιχνίδι σε μορφή ψηφιακού κωδικού λίγες ημέρες μετά (πιθανότατα στις 02/01/24).

Καλή επιτυχία, καλές γιορτές και τα καλύτερα για το 2024 σε όλους από όλη τη συντακτική ομάδα του Enternity.gr! 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*