Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα καλύτερα Xbox One games του 2014

*
Το 2014 ήταν πολύ σημαντική χρονιά για το Xbox One, για δύο λόγους: κυκλοφόρησε σε πολλές αγορές που είχε "ξεχάσει" κατά το πρώτο κύμα του launch, (ανάμεσα σε αυτές και η ελληνική), ενώ κατάφερε να ανατρέψει σε μεγάλο βαθμό την αρχική άσχημη δημόσια εικόνα της κονσόλας. Το πιο σημαντικό από όλα, στην πορεία μίκρυνε το χάσμα ποιότητας που χώριζε τους multiplatform τίτλους του από τους αντίστοιχους του PS4, σημειώνοντας μάλιστα σε ελάχιστες περιπτώσεις ακόμη και μικρές νίκες στον τομέα του frame-rate (Asassin's Creed: Unity). Η τριπλέτα Forza Horizon 2 - Sunset Overdrive - Halo: The Master Chief Collection, μαζί με το σχεδόν αποκλειστικό Titanfall οδήγησαν το software line-up του Xbox One σε μία χρονιά που θα μπορούσε να θεωρηθεί εξαιρετική αν η ποιότητα των multiplatform ξεκινούσε να ανεβαίνει από πιο νωρίς. Το 2015 αναμένεται ακόμη πιο ενδιαφέρον.

Εκτός Top 10, αλλά άξια αναφοράς
Asassin's Creed: Unity (με τα patch!)
Call of Duty: Advanced Warfare
Chariot
Child of Light
D4: Dark Dreams Don't Die
Diablo III: Ultimate Evil Edition
Fantasia: Music Evolved
FIFA 15
Geometry Wars 3: Dimensions
Guacamelee! Super Turbo Championship Edition
Kalimba
Killer Instinct: Complete Collection
Lara Croft and the Temple of Osiris
Limbo
Lords of the Fallen
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes
Metro Redux
Minecraft: Xbox One Edition
NBA 2K15
Never Alone (Kisima Ingitchuna)
Outlast
PES 2015
Plants vs Zombies: Garden Warfare
Project Spark
Rayman Legends
Shadow Warrior
Sherlock Holmes: Crimes and Punishments
Skylanders Trap Team
Sleeping Dogs: Definitive Edition
Strider
Super Time Force
Terraria
Threes!
Tomb Raider: Definitive Edition
The Evil Within
The Wolf Among Us
Trials Fusion
Valiant Hearts: The Great War
Volgarr the Viking
Watch Dogs
Wolfenstein: The New Order

Διαβάστε όλα τα Top 10 μας για το 2014
Top 3 συντακτών
Top 10 αναγνωστών
Τα καλύτερα PS Vita Games του 2014
Τα καλύτερα Nintendo 3DS Games του 2014
Τα καλύτερα PS3 Games του 2014
Τα καλύτερα Xbox 360 Games του 2014
Τα καλύτερα Wii U Games του 2014
Τα καλύτερα Remasters του 2014
Τα καλύτερα Xbox One Games του 2014
Τα καλύτερα PS4 Games του 2014


Ξεκινάμε με το No 10...

No 10: Halo: The Master Chief Collection


Halo: The Master Chief Collection
Μπορεί τελικά να απογοήτευσε σε μεγάλο βαθμό, λόγω των πολλών προβλημάτων που ταλάνιζαν για μεγάλο χρονικό διάστημα το matchmaking του παιχνιδιού, όμως το Halo: The Master Chief Collection εξακολουθεί να είναι η απόλυτη Halo συλλογή, παρέχοντας εκατοντάδες ώρες ποιοτικού FPS gameplay που δεν έχει ξεπεραστεί όσο θα περίμενε κανείς - σε κάποιους τομείς ίσως και καθόλου...

Halo: The Master Chief Collection Review




No 9: Dragon Age: Inquisition


Dragon Age: Inquisition
Μετά το στραπάτσο του Dragon Age 2, το δρακο-franchise της EA επιστρέφει διορθώνοντας τα ατοπήματα του παρελθόντος, με σκοπό να παρέχει μία εμπειρία που να συνδυάζει τα θετικά στοιχεία του 1 και το accessibility του 2, μαζί με ολίγον από Skyrim στον τομέα της εξερεύνησης. Το αποτέλεσμα είναι ένα RPG με ενδιαφέροντες χαρακτήρες και πλούσιο κόσμο, που "γέρνει" προς το action στοιχείο σε ό,τι αφορά το σύστημα μάχης και την ανάπτυξη των χαρακτήρων.

Dragon Age: Inquisition Review




No 8: Grand Theft Auto V


Grand Theft Auto V
Την χρονιά των remasters ήταν αναπόφευκτη η κυκλοφορία της βελτιωμένης έκδοσης του Grand Theft Auto V. Με πραγματικά βελτιωμένο τεχνικό τομέα και την προσθήκη της άποψης πρώτου προσώπου που αλλάζει τα δεδομένα, το remaster του έπους της Rockstar είναι απαραίτητη αγορά για τους κατόχους συστημάτων νέας γενιάς.

Grand Theft Auto V Review




No 7: Far Cry 4


Far Cry 4
Από το review μας: "Αυτό που επιχειρήθηκε ήταν η χρήση όλων αυτών των στοιχείων που κατέστησαν την περιπέτεια του Jason Brody τόσο συναρπαστική και η βελτίωσή τους στον μέγιστο βαθμό. Σίγουρα δεν είναι μια εμπειρία χωρίς προβλήματα, ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο η ομάδα ανάπτυξης κατάφερε να δημιουργήσει ένα (φαινομενικά) χάος, τα κομμάτια του όποιου δένουν μεταξύ τους τόσο αρμονικά και συνεχώς προσαρμόζονται στον παίκτη και τον τρόπο με τον οποίο αυτός κινείται στο περιβάλλον, είναι πραγματικά αριστοτεχνικός. Το Kyrat αποδεικνύεται ένας προορισμός που οι περισσότεροι θα βρουν δύσκολο όχι μόνο να αντισταθούν, αλλά και να σταματήσουν να επισκέπτονται ξανά και ξανά."

Far Cry 4 Review




No 6: Alien Isolation


Alien Isolation
Από το review μας: "...Ο τρόπος και μόνο με τον οποίο η ένταση φτάνει σε σημείο οριακό και δίνει την θέση της στο δέος και τον φόβο με την εμφάνιση του Alien - και με τη σειρά του ο φόβος μετατρέπεται σε έναν ταυτόχρονο αγώνα "επικράτησης" μέσα από την αποφυγή και την «εξαπάτηση» ενός πολυμήχανου αντιπάλου που δεν εγκαταλείπει ποτέ την προσπάθεια του, δημιουργεί μια εμπειρία πραγματικά μοναδική στα χρονικά του survival horror. Άρα λοιπόν, είναι το Alien: Isolation ο τίτλος που οι fans περίμεναν μετά από πολλά χρόνια; Με μια γρήγορη απάντηση: Ναι. Αλλά είναι πολύ περισσότερα. Είναι μια εμπειρία μοναδική και ένας survival horror τίτλος που θα ενθουσιάσει όχι μόνο τους fans της ταινίας και του εμβληματικού δημιουργήματος του H.R. Giger, αλλά και τους fans του survival horror, γενικότερα."

Alien Isolation Review




No 5: Sunset Overdrive


Sunset Overdrive
Σύμφωνα με το review του Παναγιώτη Ντάκου: "Η πολύχρωμη Sunset City είναι το ιδανικό μέρος για το post-apocalyptic σκηνικό που βάζει εσάς και τα επικά traversal skills σας στο επίκεντρο, σε ένα παιχνίδι το οποίο προκαλεί το γέλιο όχι μόνο μέσα από τους διαλόγους (ο γράφων ακόμα γελάει με το χαριτωμένο τεράστιο μπαλόνι-μασκότ της εταιρείας, το οποίο στα ξαφνικά πετάει ένα “Get ready to die a**hole!”), τα εξωπραγματικά όπλα και τους ιδιαίτερους εχθρούς, αλλά από την παρουσίαση και τον αυτοσαρκασμό του γενικότερα. Σε μια περίοδο όπου άλλα παιχνίδια με post-apocalyptic σκηνικό χαρακτηρίζονται από μουντάδα, σοβαρότητα και ψυχοπλάκωμα, το Sunset Overdrive αποτελεί μια Sun…shine ανάμεσα στους σκοτεινούς κόσμους των υπολοίπων προσπαθειών."

Sunset Overdrive Review




No 4: Destiny


Destiny
Πρόκειται στην ουσία για το πρώτο theme-park MMOFPS στις κονσόλες, το οποίο δένει με μοναδικό τρόπο action μηχανισμούς και RPG στοιχεία. Το highlight του είναι με διαφορά τα raids, στο πλαίσιο των οποίων απογειώνεται το game design απόκάθε άποψη, παρέχοντας μία πρωτόγνωρη εμπειρία σε όσους είχαν συνηθίσει τα τυπικά FPS.

Destiny Review




No 3: Forza Horizon 2


Forza Horizon 2
Σύμφωνα με το review μας: "Το Forza Horizon 2 αποτελεί ένα μεγάλο βήμα βελτίωσης αυτού του παντρέματος open-world και racing simulator, απλοποιώντας το gameplay, κάνοντάς το αρμονικά ισορροπημένο και αποδεκτό από τους περισσότερους παίκτες. Η γιορτή του αυτοκινήτου είναι αισθητή κάθε δευτερόλεπτο του παιχνιδιού και η αίσθηση που προσφέρει είναι αυτή της ελευθερίας της κίνησης, της ελευθερίας του να μπαίνεις στο αυτοκίνητο των ονείρων σου και να οδηγείς στον ανοικτό δρόμο, μόνος σου ή με τους φίλους σου, απλά περιφερόμενος στους δρόμους ή συμμετέχοντας σε μια πληθώρα από events."

Forza Horizon 2 Review




No 2: Titanfall


Titanfall
Ο Κωνσταντίνος Καλκάνης είχε να πει τα εξής για την πρώτη κυκλοφορία της Respawn Entertainment: "Οι ουσιαστικές προσθήκες και η «less is more» προσέγγιση φανερώνουν πως η ομάδα ανάπτυξης βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση της βελτίωσης ενός είδους που τα τελευταία χρόνια είχε δείξει αδιαμφισβήτητα σημάδια κούρασης. Σίγουρα, δεδομένης της φύσης του, δεν προσφέρεται σε όλους, όσοι όμως αποφασίσουν να ασχοληθούν μαζί του θα ανταμειφθούν με επικές μάχες και στιγμές που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα ακόμα και από τις πιο άρτια «σκηνοθετημένες» single player αποστολές. Το Titanfall μπορεί να μην επανακαθορίζει το είδος των first person shooters, ωστόσο αποτελεί ίσως το καλύτερο «σκαλοπάτι» για την ανέλιξή του, δείχνοντας τον δρόμο για τους υπόλοιπους να ακολουθήσουν."

Titanfall Review




No 1: Middle-earth: Shadow of Mordor


Middle-earth: Shadow of Mordor
Όλοι περίμεναν μία ακόμη generic προσπάθεια εκμετάλλευσης της εμπορικής δύναμης του σύμπαντος του Tolkien. Το αποτέλεσμα, αντ'αυτού, ήταν η μοναδική next-gen εμπειρία για φέτος, υπό την έννοια ότι για πρώτη φορά είχαμε ένα νέο χαρακτηριστικό το οποίο άλλαξε ή έστω εμπλούτισε τον τρόπο που παίζουμε. Με το Nemesis System κάθε εχθρός αποκτά προσωπικότητα και κάθε παίκτης χαράζει το δικό του μονοπάτι στην πορεία του προς την εξουδετέρωση της φρουράς του Sauron. Σε συνδυασμό με μία ομάδα από πολύ εύστοχα δάνεια (traversal από Assassin's Creed και μάχη από Batman), το Middle-Earth: Shadow of Mordor παρουσίασε ένα εξαιρετικό σύνολο, το οποίο, ειδικά στα πρώτα αυτά βήματα των νέων κονσολών, ξεχωρίζει και δίνει ελπίδες ότι οι τίτλοι στις κονσόλες νέας γενιάς δεν θα περιοριστούν αποκλειστικά σε αισθητικές αναβαθμίσεις.

Middle-earth: Shadow of Mordor Review





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*