Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Editorial: Ισορροπίες στην Sony E3 Press Conference

*
Φτάνουμε σιγά-σιγά στην E3 2016 και, όπως είναι λογικό, το βάρος των μεγάλων του χώρου θα πέσει στις συνεντεύξεις Τύπου. Ένα μεγάλο ερωτηματικό που προσωπικά θεωρώ πως είναι και η μεγάλη πρόκληση φέτος είναι το πώς θα διαχωρίσει η Sony τα 90 λεπτά που έχει στη διάθεσή της. Από τη μία, το νέο χειρότερα κρατημένο μυστικό project της εταιρείας, το βελτιωμένο PlayStation 4, και από την άλλη τα νέα games και το PlayStation VR είναι οι «πρωταγωνιστές» μιας Press Conference που θα έχει ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον.

Όπως ξέρουμε πολύ καλά, η Sony δεν ασχολείται με τίποτα άλλο πέραν του PlayStation 4 αυτήν τη στιγμή, οπότε από πλευράς χρόνου σε PS3/PS Vita, δεν πιστεύω ότι θα ξεπεράσουμε στην Ε3 τα 5-6 λεπτά. Τα υπόλοιπα, μένει να δούμε πώς θα χωριστούν. Το PlayStation VR είναι το μεγάλο χαρτί της ιαπωνικής εταιρείας για τη φετινή σεζόν και σίγουρα οι αρμόδιοι θα θελήσουν να αποτελέσει και τον πυλώνα της παρουσίασης. Η λογική λέει ότι το μεγαλύτερο μέρος της εκδήλωσης (μετά τις παρουσιάσεις των επερχόμενων exclusive videogames και των deals με τους τρίτους παραγωγούς) θα λάβει το νέο περιφερειακό, η κυκλοφορία του οποίου δεν είναι και τόσο μακριά.

Από την άλλη όμως, η φημολογία του βελτιωμένου PlayStation 4 έχει αλλάξει αρκετά τα δεδομένα, καθώς σίγουρα βάζει την αγορά του console gaming σε μια νέα εποχή. Η εξέλιξη είναι ιδιαίτερα σημαντική και, δυστυχώς για τη Sony, παίζει να γεννήσει άλλο ένα μέτωπο, αυτό με τους καταναλωτές που αγόρασαν πρόσφατα PlayStation 4. Η αποκάλυψη του PlayStation 4 Revision/PS4K/PS4.5, σύμφωνα με τη λογική, θα λάβει μικρότερο χρόνο. Με τα δεδομένα που έχουμε λοιπόν αυτήν τη στιγμή, τα επικρατέστερα σενάρια είναι τρία:
- Η Sony ξεκινάει την παρουσίαση με το νέο PlayStation 4 σχετικά μπροστά στο πρόγραμμα και έχοντας κάποια σημαντική ανακοίνωση (αποκάλυψη του νέου God of War ίσως;) σχετικά κοντά, προσπαθώντας να επισκιάσει τον ντόρο.
- Η Sony αποκαλύπτει το βελτιωμένο PlayStation 4 μερικές ημέρες πριν την Ε3, έτσι ώστε ο ντόρος να έχει ξεθυμάνει και να έχει το χρόνο να μελετήσει αντιδράσεις από το κοινό και να μπορέσει να επανέλθει με κάποια ανακοίνωση που ίσως και να αφορά τους κατόχους του υπάρχοντος μοντέλου.
- H Sony δεν αποκαλύπτει τίποτα για το βελτιωμένο PlayStation και παρουσιάζει ένα revised μοντέλο που δεν είναι πιο ισχυρό. Με αυτό τον τρόπο αφήνει αυτό το project να πάει λίγο πιο πίσω.

Όλα τα παραπάνω είναι εικασίες και μένει να δούμε αν η ιαπωνική εταιρεία έχει στο πλάνο της κάτι τέτοιο. Η συνέντευξη Τύπου του PlayStation αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πλέον έχουμε λίγες εβδομάδες μπροστά μας που ίσως μας κάνουν σοφότερους πριν μπούμε στο αεροπλάνο για το Los Angeles. Μέχρι τότε…

Previews
Gran Turismo Sport: Hands-On Preview

Reviews
LG K7 & LG K8 Review
Battleborn Review
Η Αλίκη μέσα από τον καθρέφτη
Samsung Galaxy S7 Edge Review
The Minims: A New Beginning Review

Ειδικά θέματα-Αφιερώματα
Xbox Arena Festival: Καλή αρχή
Gran Turismo Sport Preview Event: Photo Story

Νέα
Ανακοινώθηκε και επίσημα το Pro Evolution Soccer 2017
Φήμη: Ισχυρότερο Xbox One αναμένεται το 2017
Φήμες για παρουσίαση “Xbox TV” devices στην E3
Ημερομηνία για το Kick Off Revival
Οι ειδικές εκδόσεις του Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands
Έρχεται το F1 2016
Επίσημη πλέον η καθυστέρηση του No Man’s Sky
Νέο trailer για το Syberia III
Gran Turismo Sport: Η Sony εξαφανίζει gameplay videos στο YouTube
Δείτε το launch trailer του The Witcher 3: Blood and Wine
H MSI φέρνει το Backpack PC για τους VR gamers

Blogs
Δεινή Σαύρα: Achievements και Trophies, Lovers και Haters
Γεύση από κεράσι: Κουλτούρα χαρακτήρων
Αφόρητοι: Το 5ο μνημόνιο

Διαγωνισμός εβδομάδας
Κερδίστε PS4 με δύο DualShock 4

YouTube
Lets Play Doom + GTX980Ti Giveaway: Καρέτσος παίζει και χαρίζει!


Let's Play NBA2K16 My Career (Ep12): Καρέτσος στα Semifinals vs Curry, part2


Enternity Live 26/05/16


Πιπολ Σει by e-FOOD: VIRAL (prank gone wrong!) (FEAT. ZOK SHOW!)


Μέχρι την άλλη Κυριακή, καλή συνέχεια και may the Force be with you!


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Tim of Heavens
    • Το μεγαλύτερο στοίχημα κατ' εμέ της Sony και MS είναι το πως θα κρατήσουν τις ισορροπίες μεταξύ χρηστών των υπάρχουσων κονσόλων και των νέων μοντέλων. Το λεγόμενο backward/forward compatibility μεταξύ των τίλων ακούγεται ωραία σαν ιδέα αλλά η υλοποίησή τους δεν είναι εύκολη υπόθεση. Εμένα με ενδιαφέρει για πόσο χρονικό διάστημα θα υπάρχει υποστήριξη μεταξύ PS4/PS 4 NEO και Xbox One/Xbox Scorpio μέχρι να έρθει η στιγμή που οι 2 εταιρείες θα πουν ότι τα παλαιά συστήματά τους δεν τραβάνε πλέον λόγω παρωχημένης τεχνολογίας.

*