Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

God of War Ragnarök: Ζήστε τον Fimbulwinter στο Public Συντάγματος

*
To God of War Ragnarök είναι η κορυφαία κυκλοφορία των τελευταίων μηνών και το πιο σημαντικό videogame για το PlayStation για τη φετινή χρονιά. Ο Κράτος και ο Ατρέας αναλαμβάνουν δράση στα Εννέα Βασίλεια, αναζητώντας απαντήσεις, τη στιγμή που οι δυνάμεις του Asgard ετοιμάζονται για την προφητεία που θα φέρει το τέλος του κόσμου. Σε αυτό το νέο παιχνίδι, οι δύο ήρωες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μυθικά τέρατα, γιγαντιαίους εχθρούς, να επισκεφθούν μαγικά τοπία στην Σκανδιναβία και να παλέψουν για την ασφάλεια των βασιλείων.

Ο κόσμος του God of War θα ζωντανέψει στο κέντρο της Αθήνας!
Όπως σε κάθε κυκλοφορία, το Public έχει ετοιμαστεί κατάλληλα για να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σε όσους περιμένουν να πάρουν στα χέρια τους το νέο game. Το κατάστημα του Συντάγματος μετατρέπεται σε ένα… δέκατο βασίλειο, όπου το ταξίδι ξεκινάει από την πρόσοψη. Ο εξωτερικός χώρος του καταστήματος είναι «ντυμένος» στα χρώματα και τους ήχους της νέας περιπέτειας και δίνει έναν ξεχωριστό τόνο σε αυτήν τη γιορτή του gaming.



Ο Kratos η Freya και ο gamer Mysta σε περιμένουν στα Public Συντάγματος!
Στις 9 Νοεμβρίου, ο gamer Mysta βρέθηκε στο χώρο του καταστήματος και δοκίμασε ζωντανά τη νέα μοναδική αυτή εμπειρία στο PS5. Σήμερα, θα βρίσκεται και πάλι στο κατάστημα για να αλληλεπιδράσει με cosplayers που θα είναι ντυμένοι Κράτος και Φρέια, ενώ οι επισκέπτες θα μπορέσουν να απολαύσουν ένα μοναδικό event γεμάτο δώρα και ξεχωριστές στιγμές.



Ακόμη, από σήμερα έως και τις 16 Νοεμβρίου, η gaming περιοχή στο κατάστημα του Public Συντάγματος θα είναι διακοσμημένοι με θέμα τους διάφορους κόσμους του παιχνιδιού, ενώ την ίδια στιγμή ο σταθμός στο μετρό του Συντάγματος, αλλά και οι διερχόμενοι συρμοί θα είναι και αυτοί «ντυμένοι» στα χρώματα του God of War και της νέας κυκλοφορίας.



God of War Ragnarok με ελληνικό εξώφυλλο γίνεται; Έγινε.
Αποκτήστε τώρα το God of War Ragnarök με ελληνικό εξώφυλλο, ελληνικό μενού, ελληνικούς υπότιτλους και ελληνικές φωνές από τα καταστήματα Public για PS4 & PS5!

Ο συναρπαστικός κόσμος του gaming ζωντανεύει για ακόμη μια φορά στα Public που σε περιμένουν να βιώσεις την πιο God of War εμπειρία! 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*