Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GfK Hellas: Πωλήσεις games Σεπτέμβριος 2018

*
Μετά από πολύμηνη απουσία της στήλης με τις πωλήσεις της GfK Hellas για την ελληνική αγορά (χωρίς δική μας ευθύνη), επιστρέφουμε με τον Σεπτέμβριο που ήταν γεμάτος videogames. Τι έγινε όμως στις πωλήσεις; Όπως φαίνεται, τα παραδοσιακά αθλητικά παιχνίδια κινήθηκαν και πάλι σε υψηλό επίπεδο, ενώ σημαντική είναι και η πορεία του Spider-Man για το PS4, το οποίο ήταν και η πιο σημαντική κυκλοφορία της κονσόλας για την περίοδο. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι έγινε λοιπόν τον Σεπτέμβριο του 2018 στη χώρα μας σε επίπεδο πωλήσεων, σύμφωνα πάντα με τις επίσημες μετρήσεις της GfK Hellas.



1. FIFA 19 (PS4)
2. Spider-Man (PS4)
3. NBA 2K19 (PS4)
4. Pro Evolution Soccer 2019 (PS4)
5. Grand Theft Auto V (PS4)
6. Spider-Man Special Edition (PS4)
7. God of War (PS4)
8. Shadow of the Tomb Raider (PS4)
9. FIFA 19 Champions Edition (PS4)
10. World of Warcraft: Battle for Azeroth (PC)

Σχετικά με την GfK Hellas
H GfK Hellas δραστηριοποιείται από το 1988 στις έρευνες απογραφής λιανικών πωλήσεων, απογράφοντας 86 διαφορετικές κατηγορίες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, σε ανεξάρτητα καταστήματα και αλυσίδες λιανικής. Οι έρευνες απογραφής είναι συνεχείς και πραγματοποιούνται σε μηνιαία και εβδομαδιαία βάση ανάλογα με την κατηγορία απογραφής και βασίζονται σε δείγμα καταστημάτων. Η μεθοδολογία της έρευνας στηρίζεται σε καταγραφή των πωλήσεων από τις ηλεκτρονικές βάσεις των καταστημάτων σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα. Η απογραφή για τα μεγάλα καταστήματα και τις αλυσίδες λιανικής αφορά στο σύνολο των καταστημάτων τους (απογραφή) ενώ για τα ανεξάρτητα καταστήματα μέσω της καταγραφής πωλήσεων δείγματος αυτών και της αναγωγής μέσω στατιστικών μεθόδων στο σύνολο του πληθυσμού τους. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • clapiotis
    • TOP 10 GREEK VIDEO GAMES από τα LIDL (και το ότι είναι από πίσω εταιρεία γνωστή για τις απογραφές δεν λέει τίποτα από τη στιγμή που δεν υπάρχει διαθέσιμος κατάλογος των μεγάλων καταστημάτων, των αλυσίδων λιανικής και των ανεξάρτητων καταστημάτων καθώς επίσης του τρόπου της δοσοληψίας και την συχνότητα αυτής). Μία ματιά και μόνο στα video games που έχουν μπει στο top 10 από την αρχή της χρονιάς είναι αρκετή για να καταλάβεις ότι η GfK Hellas δεν παρουσιάζει σωστά τις πωλήσεις.

*