Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gametech Playground Ep04: PlayStation Showcase, GTA 6, TCL NXTWEAR S και άλλα

*
Η ώρα για το εβδομαδιαίο μας ραντεβού με την εκπομπή Gametech Playground ήρθε και αυτήν την εβδομάδα έχουμε πολλά και ενδιαφέροντα θέματα να μας απασχολούν.

Μετά την επίσκεψή μας στο Μόναχο και την παρακολούθηση της σχετικής εκδήλωσης για τα Huawei smartphones και gadgets, επιστρέφουμε στην Αθήνα… μέχρι να ξαναφύγουμε. Η κουβέντα μας ξεκινάει με τα σχόλια που αφήσατε στα προηγούμενα δύο επεισόδια και συνεχίζει με τα όσα ξέρουμε για το PlayStation Showcase, αλλά και τα όσα εικάζονται ότι θα δούμε, όπως τα Marvel’s Spider-Man 2, Final Fantasy XVI, Marvel’s Wolverine, Metal Gear Solid 3 Remake, Ghost of Tsushima 2 και μιλάμε και για το πόσο χρειάζεται να δούμε νέους τίτλους για το PlayStation VR2.


Στη συνέχεια αναλύουμε τα TCL NXTWEAR S, τα νέα γυαλιά της TCL που αλλάζουν την εμπειρία στις φορητές (και όχι μόνο συσκευές) και ο Δημήτρης τα δείχνει στην κάμερα εξηγώντας αναλυτικά το πως δουλεύουν. Ταυτόχρονα, σχολιάζουμε τις επιδόσεις του ASUS ROG Ally και το κατά πόσο υπερέχει (και που) του Steam Deck.

Σχολιάζουμε ακόμη τις φήμες για το ότι το GTA 6 θα είναι ένα από τα πιο ακριβά games που έχουν δημιουργηθεί ποτέ, αλλά και το ότι η Take-Two αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει ακόμη και το 2024! Στη συνέχεια κάνουμε μια στάση στις φήμες για παρουσίαση της RTX4060Ti στις 24/5, αλλά και στα reviews που έρχονται για τα POCO F5 Pro και Huawei P60 Pro, αλλά και σε κάποιες πρώτες ενδείξεις που έχουμε για το Apple Reality Pro, το νέο VR/AR headset της Apple που θα παρουσιαστεί σε λίγες ημέρες.

Κλείνουμε με μια γρήγορη αναφορά στην έλευση του Logitech G Cloud Device στην Ευρώπη (αλλά όχι στην Ελλάδα), στις νεότερες φήμες για την κυκλοφορία του Assassin’s Creed Mirage και την επιστροφή της BlizzCon 2023 με κόσμο μετά από 4 χρόνια. Τέλος, κάνουμε μια αναφορά στα όσα αναμένεται να δει ο υπογράφων στο Λονδίνο στο πλαίσιο των τελικών του Red Bull Solo Q, αλλά και των Mid Season Finals του League of Legends. Καλή θέαση!



Βρείτε το Gametech Playground στο Spotify
Βρείτε το Gametech Playouground στα Google Podcasts
Βρείτε το Gametech Playground στα Apple Podcasts 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*