Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα καλύτερα PS4 games του 2014

*
Το PlayStation 4  έχει αποκτήσει από την αρχή της κυκλοφορίας του ένα ισχυρό momentum, το οποίο δύσκολα θα χάσει. Όντας η ισχυρότερη και πιο άμεση στον προγραμματισμό κονσόλα από τις δύο, το PS4 έχει με το μέρος του κάτι πολύ σημαντικό: τις multiplatform κυκλοφορίες. Έτσι, παρά το γεγονός ότι το αποκλειστικό του output για φέτος δεν ήταν σε καμία περίπτωση εντυπωσιακό, το PS4 δεν απογοήτευσε τους χρήστες του για τον πολύ απλό λόγο ότι είχε να προσφέρει σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις την καλύτερη (εκτός του PC φυσικά) multiplatform έκδοση. Παράλληλα, η έμφαση στα indies προσφέρει έναν μεγάλο όγκο ποιοτικού software, ενώ το PS Plus συνεχίζει να εφοδιάζει τους παίκτες με περιεχόμενο, το οποίο βελτιώνεται μήνα με το μήνα. Όπως ακριβώς ισχύει και για το Xbox One, τα καλύτερα έρχονται.

Εκτός Top 10, αλλά άξια αναφοράς
1001 Spikes
Asassin's Creed: Unity (με τα patch!)
Call of Duty: Advanced Warfare
Chariot
Child of Light
Diablo III: Ultimate Evil Edition
Dust: An Elysian Tail
Fez
FIFA 15
Geometry Wars 3: Dimensions
Final Fantasy XIV Online: A Real Reborn
Guacamelee! Super Turbo Championship Edition
Guilty Gear Xrd
Hohokum
Lara Croft and the Temple of Osiris
LittleBigPlanet 3
Lords of the Fallen
Mercenary Kings
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes
Metro Redux
Minecraft: PlayStation 4 Edition
NBA 2K15
Nidhogg
Oddworld Abe's Oddysee: New 'n' Tasty
OlliOlli
Outlast
PES 2015
Pix the Cat
PixelJunk Shooter Ultimate
Plants vs Zombies: Garden Warfare
Rayman Legends
Rogue Legacy
Samurai Warriors 4
Shadow Warrior
Sherlock Holmes: Crimes and Punishments
Skylanders Trap Team
Sleeping Dogs: Definitive Edition
Sportsfriends
SteamWorld Dig
Strider
Terraria
Teslagrad
The Binding of Isaac: Rebirth
The Evil Within
The Swapper
The Unfinishded Swan
The Walking Dead Season Two: A Telltale Game Series
The Wolf Among Us
Tomb Raider: Definitive Edition
Towerfall Ascension
Trials Fusion
Valiant Hearts: The Great War
Velocity 2X
Watch Dogs
Wolfenstein: The New Order

Διαβάστε όλα τα Top 10 μας για το 2014
Top 3 συντακτών
Top 10 αναγνωστών
Τα καλύτερα PS Vita Games του 2014
Τα καλύτερα Nintendo 3DS Games του 2014
Τα καλύτερα PS3 Games του 2014
Τα καλύτερα Xbox 360 Games του 2014
Τα καλύτερα Wii U Games του 2014
Τα καλύτερα Remasters του 2014
Τα καλύτερα Xbox One Games του 2014
Τα καλύτερα PS4 Games του 2014


Ξεκινάμε με το No 10...

No 10: DriveClub


DriveClub
Πρόκειται για μία ακόμη από τις απογοητεύσεις της χρονιάς που μας πέρασε, όμως παράλληλα για ένα ακόμη από τα παραδείγματα όπου ο developer προσπάθησε σε βάθος χρόνου να διορθώσει την κατάσταση. Αν αγοράσει κανείς το DriveClub τώρα, θα βρει ένα διασκεδαστικό arcade racer με τα καλύτερα ίσως γραφικά όλων των εποχών (σε κονσόλες σίγουρα). Αν θέλετε να δείξετε στουςς φίλους σας πόσο ισχυρή είναι η κονσόλα της Sony, δεν χρειάζεται να ψάξετε παραπέρα.

DriveClub Review




No 9: inFAMOUS: Second Son


inFAMOUS: Second Son
Σύμφωνα με το review μας: "Πρόκειται για ένα αμάλγαμα αγνής διασκέδασης και fiction ρεαλισμού που όμοιος του δεν υπάρχει σε video gaming σύστημα, ακόμα και μετά την ποιοτικότατη Arkham σειρά. Η Sucker Punch κατάφερε το ακατόρθωτο, να παραδώσει δηλαδή ένα παιχνίδι που είναι ίσα μέρη σοβαροφανές και αστείο, Hollywoodιανό και cartoonιστικό. Ένα παιχνίδι άξιο να αποτελέσει το λόγο αγοράς του νέου μαύρου γίγαντα της Sony. Το inFAMOUS: Second Son είναι εδώ για να σταθεί ως ο πρώτος πραγματικά new-gen τίτλος στο μέχρι στιγμής αδειανό ράφι μιας γενιάς που μας καλωσορίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο."

inFAMOUS: Second Son Review




No 8: Dragon Age: Inquisition


Dragon Age: Inquisition
Μετά το στραπάτσο του Dragon Age 2, το δρακο-franchise της EA επιστρέφει διορθώνοντας τα ατοπήματα του παρελθόντος, με σκοπό να παρέχει μία εμπειρία που να συνδυάζει τα θετικά στοιχεία του 1 και το accessibility του 2, μαζί με ολίγον από Skyrim στον τομέα της εξερεύνησης. Το αποτέλεσμα είναι ένα RPG με ενδιαφέροντες χαρακτήρες και πλούσιο κόσμο, που "γέρνει" προς το action στοιχείο σε ό,τι αφορά το σύστημα μάχης και την ανάπτυξη των χαρακτήρων.

Dragon Age: Inquisition Review




No 7: Grand Theft Auto V


Grand Theft Auto V
Την χρονιά των remasters ήταν αναπόφευκτη η κυκλοφορία της βελτιωμένης έκδοσης του Grand Theft Auto V. Με πραγματικά βελτιωμένο τεχνικό τομέα και την προσθήκη της άποψης πρώτου προσώπου που αλλάζει τα δεδομένα, το remaster του έπους της Rockstar είναι απαραίτητη αγορά για τους κατόχους συστημάτων νέας γενιάς.

Grand Theft Auto V Review




No 6: The Last of Us: Remastered


The Last of Us: Remastered
Αν δεν έχετε παίξει το The Last of Us στο PS3, δεν χρειάζεται να διαβάσετε κάποιο review για να αποφασίσετε, αφού ο τίτλος δεν έχει προλάβει να χάσει την αίγλη του, εξακολουθώντας να προσφέρει έναν άρτιο συνδυασμό survival horror/stealth/action/shooting με υψηλού επιπέδου ιστορία, ανάπτυξη χαρακτήρων και ερμηνείες. Αν, από την άλλη, το έχετε παίξει/τερματίσει και πριν, η πρόταση αγοράς είναι πιο υποκειμενική υπόθεση και δεν μπορεί να γίνει το ίδιο εύκολα. Σε κάθε περίπτωση όμως, θεωρούμε ότι η κλίμακα των υφιστάμενων βελτιώσεων καθιστά το ανανεωμένο αριστούργημα της Naughty Dog απαραίτητη προσθήκη στη συλλογή κάθε κατόχου PS4.

The Last of Us Remastered Review




No 5: Far Cry 4


Far Cry 4
Από το review μας: "Αυτό που επιχειρήθηκε ήταν η χρήση όλων αυτών των στοιχείων που κατέστησαν την περιπέτεια του Jason Brody τόσο συναρπαστική και η βελτίωσή τους στον μέγιστο βαθμό. Σίγουρα δεν είναι μια εμπειρία χωρίς προβλήματα, ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο η ομάδα ανάπτυξης κατάφερε να δημιουργήσει ένα (φαινομενικά) χάος, τα κομμάτια του όποιου δένουν μεταξύ τους τόσο αρμονικά και συνεχώς προσαρμόζονται στον παίκτη και τον τρόπο με τον οποίο αυτός κινείται στο περιβάλλον, είναι πραγματικά αριστοτεχνικός. Το Kyrat αποδεικνύεται ένας προορισμός που οι περισσότεροι θα βρουν δύσκολο όχι μόνο να αντισταθούν, αλλά και να σταματήσουν να επισκέπτονται ξανά και ξανά."

Far Cry 4 Review




No 4: Alien Isolation


Alien Isolation
Από το review μας: "...Ο τρόπος και μόνο με τον οποίο η ένταση φτάνει σε σημείο οριακό και δίνει την θέση της στο δέος και τον φόβο με την εμφάνιση του Alien - και με τη σειρά του ο φόβος μετατρέπεται σε έναν ταυτόχρονο αγώνα "επικράτησης" μέσα από την αποφυγή και την «εξαπάτηση» ενός πολυμήχανου αντιπάλου που δεν εγκαταλείπει ποτέ την προσπάθεια του, δημιουργεί μια εμπειρία πραγματικά μοναδική στα χρονικά του survival horror. Άρα λοιπόν, είναι το Alien: Isolation ο τίτλος που οι fans περίμεναν μετά από πολλά χρόνια; Με μια γρήγορη απάντηση: Ναι. Αλλά είναι πολύ περισσότερα. Είναι μια εμπειρία μοναδική και ένας survival horror τίτλος που θα ενθουσιάσει όχι μόνο τους fans της ταινίας και του εμβληματικού δημιουργήματος του H.R. Giger, αλλά και τους fans του survival horror, γενικότερα."

Alien Isolation Review




No 3: Transistor


Transistor
Σύμφωνα με τον Γιάννη Παπαδόπουλο: "Ένα τολμηρό, θαρραλέο παιχνίδι που αρθρώνει μια συγκεκριμένη -με ελλειπτικό τρόπο- συλλογιστική γύρω από μια σειρά θεμάτων που σπάνια έχουν προσεγγιστεί από μια τέτοια σκοπιά, και κυρίως κάνει τον πρόθυμο παίκτη να σκεφτεί και να προβληματιστεί. Ο τελευταίος, μετά την ολοκλήρωσή του, είναι πιθανόν να αναρωτηθεί τι είδε. Είναι και αυτό μέρος της γοητείας ενός τέτοιου δημιουργήματος - να το επαναπροσεγγίσεις, να το ερμηνεύσεις και να το ξαναβιώσεις. Ακριβολογώντας σε κάθε λέξη, το Transistor έχει κάτι να πει."

Transistor Review




No 2: Destiny


Destiny
Πρόκειται στην ουσία για το πρώτο theme-park MMOFPS στις κονσόλες, το οποίο δένει με μοναδικό τρόπο action μηχανισμούς και RPG στοιχεία. Το highlight του είναι με διαφορά τα raids, στο πλαίσιο των οποίων απογειώνεται το game design απόκάθε άποψη, παρέχοντας μία πρωτόγνωρη εμπειρία σε όσους είχαν συνηθίσει τα τυπικά FPS. Αν και τεχνικά η έκδοση του PS4 ήταν ελαφρώς μόνο ανώτερη από εκείνη για το Xbox One, η προσθήκη αποκλειστικού περιεχομένου σήμαινε ότι το Destiny ήταν πληρέστερο για τους "μπλε" παίκτες.

Destiny Review




No 1: Middle-earth: Shadow of Mordor


Middle-earth: Shadow of Mordor
Όλοι περίμεναν μία ακόμη generic προσπάθεια εκμετάλλευσης της εμπορικής δύναμης του σύμπαντος του Tolkien. Το αποτέλεσμα, αντ'αυτού, ήταν η μοναδική next-gen εμπειρία για φέτος, υπό την έννοια ότι για πρώτη φορά είχαμε ένα νέο χαρακτηριστικό το οποίο άλλαξε ή έστω εμπλούτισε τον τρόπο που παίζουμε. Με το Nemesis System κάθε εχθρός αποκτά προσωπικότητα και κάθε παίκτης χαράζει το δικό του μονοπάτι στην πορεία του προς την εξουδετέρωση της φρουράς του Sauron. Σε συνδυασμό με μία ομάδα από πολύ εύστοχα δάνεια (traversal από Assassin's Creed και μάχη από Batman), το Middle-Earth: Shadow of Mordor παρουσίασε ένα εξαιρετικό σύνολο, το οποίο, ειδικά στα πρώτα αυτά βήματα των νέων κονσολών, ξεχωρίζει και δίνει ελπίδες ότι οι τίτλοι στις κονσόλες νέας γενιάς δεν θα περιοριστούν αποκλειστικά σε αισθητικές αναβαθμίσεις.

Middle-earth: Shadow of Mordor Review





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*