Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ΕΑ προχώρησε σε απολύσεις στην Codemasters

*
Οι απολύσεις στο χώρο του gaming συνεχίζονται και αυτή τη φορά έχουμε μειώσεις προσωπικού στην Codemasters της ΕΑ. Ο εκδότης επιβεβαίωσε την εξέλιξη μιλώντας στο IGN, χωρίς να αναφέρει ωστόσο πόσοι άνθρωποι θα χάσουν τη δουλειά τους. «Η αγορά μας αλλάζει συνεχώς και πρέπει να εστιάσουμε στο να προσφέρουμε εξαιρετικά παιχνίδια και υπηρεσίες και να κρατάμε τους παίκτες αφοσιωμένους και συνδεδεμένους, αλλά και να τους εμπνέουμε», σημείωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Συμπλήρωσε δε πως «σε στιγμές, απαιτούνται αποφάσεις και οργανωτικές αλλαγές που θα κρατήσουν τις ομάδες και τους πόρους μας στα επίπεδα που απαιτούνται. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με όσους επηρεάζονται από αυτήν την εξέλιξη και να τους υποστηρίζουμε».


Η ΕΑ απέκτησε την Codemasters στις αρχές του 2021. Απολύσεις έχουν γίνει στη βιομηχανία σε όλη τη διάρκεια του 2023 και μερικές από τις εταιρείες που έχουν μειώσει προσωπικό είναι οι Embracer, Xbox Game Studios, Epic Games, Sony Interactive Entertainment, CD Projekt, Unity, Ubisoft, Riot Games, Blizzard, Crystal Dynamics, BioWare, Striking Distance, Team17, Frontier Developments, Telltale Games, Digital Extremes, Amazon και Digital Bros
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*